Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Pariz, 9 dana PDF Štampa El. pošta

Venecija - Milano - Torino - Lion - Pariz - Minhen - Beč


alt

Br. dana: 9
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 20.06.2018. ;  

Cena od: 299€

 

Program putovanja:

1./2. dan: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – VENECIJA
Polazak iz Valjeva - Jugopetrol 1 u 16:00 sati, Novi Sad, plava lokomotiva u 18:30, iz Beograda u 20:00 sati, paring Sava centra. Priključenje putnika na autoputu. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Lido di Jesolo narednog dana u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel sa 2*/3*. Posle kraćeg odmora fakutativno odlazak brodićem iz luke Punta Sabjoni za Veneciju. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: MOST UZDISAJA, DUŽDEVA PALATA, TRG SV. MARKA SA CRKVOM SV. MARKA, ZVONIK, SATNA KULA, STARA PROKURATURA, MOST RIALTO… Slobodno vreme za individualna razgledanja grada. Povratak u hotel u Lido di Jesolo.
Usluge: Noćenje.
3. dan: VENECIJA – MILANO – TORINO – LION (okolina)
U 08:00 časova polazak za Milano. Panoramsko razgledanje grada: Katedrala, Skala, Kastelo, San Siro… Nastavak putovanja za Francusku pored Torina. Dolazak u večernjim satima u Lion (okolina). Smeštaj u hotel 2*/3*
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: LION (okolina) - PARIZ
U 08:00 sati polazak za Pariz. Dolazak u Pariz u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel 2*/3*.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: PARIZ
Razgledanje grada sa lokalnim vodičem: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… Slobodno vreme za individualna razgledanja i posete. Večernji planirani odlazak na Monmartr. Povratak u hotel.
Usluge: Doručak. Noćenje.
6. dan: PARIZ - DIZNILEND
Celodnevni fakultativni izlet sa posetom Diznilendu ili slobodan dan u Parizu u zavisnosti od odluke grupe putnika
Usluge: Doručak. Noćenje.

7. dan: PARIZ – VERSAJ - MINHEN
Organizovana poseta Versaju - najluksuznijoj kraljevskoj palati Evrope, sa čuvenim: velikim kraljevskim apartmanom, kraljičinim apartmanima i Dvoranom ogledala. Slobodno vreme do polaska za Nemačku. Noćna vožnja do Minhena sa kraćim odmorima.

Usluge: Doručak.
8. dan: MINHEN
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Smeštaj u hotel. Panoramsko razgledanje grada: Kraljev trg, dvorac Nimfenberg, Olimpijsko selo... Slobodno vreme za individualna razgledanja i kupovinu. Fakultativni izlazak u neku od poznatijih pivnica.
Usluga:  Noćenje.
9. dan: MINHEN – BEČ – VALJEVO
Nastavak putovanja za Beč. Razgledanje grada autobusom: dvorac Šenbrun – veličanstvene letnje rezidencije austrijskih vlasti, Hofburga – raskošnog dvorca dinastije Habsburg, Parlamenta, Opere, Univerziteta, katedrale. Noćno putovanje do Valjeva. Kraća usputna zadržavanja radi odmora.
Usluga: Doručak.

Smeštaj:

  Smeštaj - Paket Aranžman Usluga Soba Iznos 1/1  
 
Hotel sa 2*/3*
Lido di Jesolo, Lion (okolina), Pariz, Minhen
6xND 1/2
 299€ po osobi info u agenciji
 

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti (klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
 • Vodički troškovi
 • Troškovi organizacije putovanja
 • 6xND u hotelima sa 2* ili 3* (doručak - kontinentalni meni), smeštaj u 1/2,1/3 i 1/4 sobama
  1xND u hotelu sa 2* ili 3* Lido di Jesolo
  1xND u hotelu sa 2* ili 3* u Lion (okolina)
  3xND u hotelu sa 2* ili 3* u Parizu
  1xND u hotelu sa 2* ili 3* u Minhenu
 • Obilasci prema programu

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Fakultativni izleti
 • Ulaznice
 • Izlet u dvorac Versaj sa ulaznicom
 • Troškovi pribavljanja francuske vize
 • Troškovi osiguranja
 • Lični troškovi
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje

Izdvajamo:

altCRKVA SV. MARKA

Ova građevina svedoči o jakom istočnom uticaju u Veneciji. Po uzoru na baziliku Sv. Apostola u Konstantinopolju, gradnja ove crkve započeta je u IX veku. Na glavnom ulazu u crkvu nalaze se bronzani konji iz doba Aleksandra Velikog doneti iz Carigrada.

 

alt VERSAJ

Versaj - jedna od najluksuznijih kraljevskih rezidencija Evrope tokom XVII veka kada je i izgradjen za vreme vladavine cuvenog francuskog kralja Luja XIV. Moci cete da uzivate u setnji prelepim vrtovima sa mnogobrojnim fontanama, skulpturama, alejama cveca cija lepota ce Vas sigurno ostaviti bez daha. Osim vrtova, obilaze se i: veliki kraljevski apartmani, kraljicini apartmani i “Dvorana ogledala”.

 

alt DIZNILEND

Francuski Duznilend spada u jedan od najpoznatijih i najsadrzajnijih decijih zabavnih parkova u citavoj Evropi. Obilazkom Diznilenda imacete priliku da se sretnete sa svim junacima Diznijevih crtanih filmova.

 

 

Fakultativni izleti (min 25 putnika) i usluge:

Ulaznica za Versaj (cca 13 €)

Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike od cca 5 € do cca 25 € (u zavisnosti od objekta koji se obilazi)

FAKULTATIVNI IZLETI:

Cena zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum),

Venecija: Crkva Sv. Marka 2€, Duždeva palata 11€, vožnja brodom Punta Sabjoni-Venecija-Punta Sabjoni 12€

Barselona: Camp Nou 15€-min.30pax cena obuhvata: prevoz, rezervaciju, posetu muzeju, svlačionicama i stadionu /, Špansko selo 7€-min.25pax/ Akvarijum 15€, min.25pax/,

Figueras: Muzej Salvadora Dalija, 10€ min.35pax rezervaciju i ulaznicu za Muzej-Pozorište Barselona Magica- 20€ - Program “Magičnu fontanu”

Firenca: Santa Maria Novella, Kapela Medići, Krstionica, Galerija Ufici, Palata Piti.

Viteške igre 27€

FLAMENKO" PROGRAM 25€ uključuje: rezervaciju,prevoz,piće (sangrija/šampanjac), zabavni program
„Viteške igre“ sa večerom 30€ min - 30pax.
Ljoret de Mar: diskoteka za sve 4 večeri cena 12€


Prijava i uslovi plaćanja:

- Cene su iskazane u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa.

- 40% prilikom rezervacije putovanja, ostatak u ratama do polaska na putovanje;

- Plaćanje može biti: gotovinom, čekovima (do 6 rata), uplatom na račun turističke agencije “Nacional”, platnim karticama (do 6 rata);


Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Napomena:

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT