Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Zemlje Beneluksa, 9 dana PDF Štampa El. pošta

Nirnberg - Luxemburg - Brisel - Roterdam- Hag- Sheveningen- Amsterdam - Drezden - Berlin


alt

Br. dana: 9
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 05.08.2018.

Cena od: 425€

 

Program putovanja:

1. dan: SRBIJA – NIRNBERG
Polazak iz Valjeva - Jugopetrol 1 u 16:00 sati, Novi Sad, plava lokomotiva u 18:30, iz Beograda u 20:00 sati, paring Sava centra. Priključenje putnika na autoputu. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije do Nirmberga. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.
 
2. dan: NIRNBERG
Dolazak u Nirmberg u podnevnim satima. Smeštaj u hotel i kraći odmor. Popodne razgledanje grada u pratnji vodiča. Uveče fakultativni odlazak u neku od pivnica.
Usluge: Noćenje.
3. dan: NIRNBERG – LUKSEMBURG
Doručak i raniji polazak. Dolazak u Luxemburg (okolina) popodne. Smeštaj u hotel u okolini. Posle kraćeg odmora, razgledanje grada: gradske zidine i stari grad,Kneževa palata, katedrala,trg oružja, zatim šetnja ulicama.
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: LUKSEMBURG - BRISEL
Posle doručka nastavak putovanja za Brisel. Po dolasku razgledanje gradskog jezgra: Atomium, Briselski park, Hejsen, Laken, kraljevski dvor, arhitektura novog parlamenta EU , palata pravde…Odlazak za Vaterlo i obilazak “Spomenika porazu”. Slobodno vreme do polaska u hotel u okolini , smeštaj.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: BRISEL –ROTERDAM- HAG- SHEVENINGEN - AMSTERDAM
Raniji polazak prema najvećoj luci Roterdam, te turističko razgledanje Haga.U nastavku putovanja prema čuvenom kupalištu Sheveningen,poseta parku cveća i lala – Keukenhof . Dolazak u okolinu Amsterdama i smeštaj u hotel. Popodne predviđeno za razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča: Munt, trg Dam, Palate na Herengrahtu, kraljevska palata, kuća Ane Frank …
Usluge: Doručak. Noćenje.

6. dan: AMSTERDAM –ALSMIR-ZANSESHANS-VOLENDAM
Odlazak na prepodnevni izlet u selo Zanseshans i obilazak vetrenjača , radionica za proizvodnju klompi, te obilazak egzotičnog ribarskog sela Volendam. Povratak u Amsterdam. Slobodno popodne ili fakultativna vožnja brodom.

Usluge: Doručak. Noćenje.
7. dan: AMSTERDAM
Slobodan dan za lični program. Preporučujemo posetu nekom od muzeja : Muzej Rijks, Muzej Van Goga, Madam Tiso…
Usluga: Doručak. Noćenje.
8. dan: AMSTERDAM - BERLIN
Posle doručka raniji polazak za Berlin. Dolazak u popodnevnim časovima i smeštaj u hotel u okolini Berlina. Nakon toga turistička razglednica Berlina: Branderburg Gejt, Parlament, koncert haus, Slavoluk pobede (69m) , Šarlotenburg zamak,Belvi zamak…
Usluga: Noćenje.
9. dan: BERLIN –DREZDEN – PRAG - BUDIMPEŠTA - SRBIJA
Doručak i polazak za Drezden. Kraće zadržavanje i panoramsko razgledanje grada.Nastavak putovanja pored Praga i Budimpešte za Srbiju. Dolazak na polazno odredište u jutarnjim satima.
Usluga: Doručak.

Smeštaj:

  Smeštaj - Paket Aranžman Usluga Soba Iznos 1/1  
 
Hotel sa 2*/3*
Nirnberg, Luxemburg, Brisel, Amsterdam, Berlin
7xND 1/2
 425€ po osobi +160  

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti (klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
 • Sve drumarine i takse vezane za autobuse u zemlji i inostranstvu
 • Pratioc grupe i troškovi organizacije putovanja
 • 7xND u hotelima sa 2* ili 3* u Nirnbergu,Luxemburgu, Briselu i Amsterdamu
 • Usluge lokalnog vodiča u Holandiji

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Fakultativni izleti koji se plaćaju na licu mesta
 • Ulaznice za posete planiranim lokalitetima
 • Troškovi pribavljanja šengen vize
 • Vožnja brodom
 • Lični i individualni troškovi
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje

Izdvajamo:

alt AMSTERDAM - KUĆA ANE FRANK

Duže od dve godine je Ana Frank sa svojom porodicom živela na potkrovlju zgrade u ulici Prinsengraht 263. Zajedno sa još dve porodice, porodica Ane Frank je bila u tajnosti snabdevana dnevnim potrepštinama gotovo dve godine. Nazalost, 4. avgusta 1944. tajna je razotkrivena i Ana i članovi njene porodice su bili poslati u koncentracione logore. Jedino je Anin otac, Oto Frank preživeo rat. Danas je od soba u kojima je Ana Frank preživljavala teror Drugog svetskog rata načinjen muzej. U muzeju možete naći izvode iz svetski poznatog Dnevnika Ane Frank ali i istorijska dokumenta, fotografije i razne predmete koji su pripadali onima koji su se krili u zgradi. Originalni dnevnik se takodje nalazi u ovom muzeju.

altATOMIUM

Dizajnirao ga je inženjer Andre Voterkejn za međunarodni sajam u Briselu koji se održavao 1958. godine. Atomium je po svojoj strukturi nešto između skulpture i arhitektonskog zdanja, a predstavlja kristalisan molekul gvožđa gde svaka kugla predstavlja po jedan atom uvećan za 150.000.000.000 puta. Danas je ovo zdanje jedno od simbola Brisela.

 


Prijava i uslovi plaćanja:

- Cene su iskazane u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa.

- 40% prilikom rezervacije putovanja, ostatak u ratama do polaska na putovanje;

- Plaćanje može biti: gotovinom, čekovima (do 6 rata), uplatom na račun turističke agencije “Nacional”, platnim karticama (do 6 rata);


Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Napomena:

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT