Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Pariz- grad svetlosti PDF Štampa El. pošta

EVROPSKE METROPOLE

PARIZ-GRAD SVETLOSTI

 

TERMIN: 05.08.2018. godine, grupa minimum 60 pax

 

PARIZ - GRAD SVETLOSTI jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

image004

 

1.DAN  -  SRBIJA

Sastanak učesnika putovanja u Valjevu na parkingu kod Tešnjara u 17:00. Nakon provere ispravnosti autobusa od strane saobraćajne policije, polazak u 17:30  sati. Vožnja uz kraća usputna zadržavanja  radi odmora.

2.DAN -  NEMAČKA

Dolazak u planiranim satima u Nemačku. Panoramsko razgledanje MINHENA.  Dvorac Nimfenburg - letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti.. Nastavak puta do hotela Hotel Residenz  3* u mestu Pforzheim. Smeštaj.

Usluga:  Hladna večera. Noćenje

3.DAN  -  NEMAČKA – FRANCUSKA

Putovanje prema Francuskoj. Panoramski STRAZBUR. Istorijski  centar sa veličanstvenom katedralom Notr Dam, Stara Carina, Palata Rohan, kuća Kamerzel. Slobodno vreme. Dolazak u Pariz i odlazak u hotel. .

Usluga:  Doručak. Hladna večera. Noćenje.

 

  4.DAN -  FRANCUSKA

Videti Trijumfalnu kapiju I obilazak: Jelisejska polja, Trg Konkord, Luvr (poseta).  Muzej Luvr otvoren je 1793. godine, a nalazi se u istoimenoj palati koja je izgrađena u 12. veku (ostaci palate mogu se videti u podrumu muzeja). Kada je počeo sa radom, samo 537 slika bilo je izloženo u njegovim prostorijama, dok je danas taj broj znatno veći. Sada se u muzeju Luvr nalazi oko 380.000 predmeta, a od toga 35.000 jesu predmeti koji datiraju iz perioda praistorije do 19. veka. Kolekcija muzeja znatno je uvećana u Napoleonovo vreme i u vreme vladavine Luja XVIII i Šarla X, a dosta zbirki su poklon i donacija muzeju. Trg Vandom,  ulica Rivoli. Obilazak latinske četvrti – fontana Sv. Mišel, bulevar Sv. Mišel, Sorbona, Panteon, Luksemburški park. Vožnja Senom (fakultativno). Povratak u hotel.

Usluga:  Doručak,Hladna večera. Noćenje.

 

5.DAN  - FRANCUSKA

Odlazak do Monmartra. Obilazak crkve Sakr Ker, Trga Tertr, Trga Pital i Mulen Ruža, Trokadero, palata Šajo, Ajfelovog tornja. Videti katedarale Notr Dam. Fakultativno videti dvorac Versaj - rezidencija francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Ovaj dvorac-spomenik je čuven u svetu po svojoj lepoti, kao i po značajnim događajima koji su se tu odigrali.   Slobodno vreme.

 
 Usluga: Doručak, Hladna večera. Noćenje.
 

6.DAN  -  FRANCUSKA - NEMAČKA

Odjava iz hotela Odlazak u Diznilend (fakultativno). Nakon Diznilenda polazak za Nemačku. Dolazak u hotel. Slobodno vreme.

Usluga:  Doručak,Hladna večera. Noćenje.

 

7. / 8. DAN  - NEMAČKA - AUSTRIJA  - SRBIJA

Razduženje hotelskih soba. Polazak za Srbiju. SALZBURG  - svetsku prestonicu muzike, naročito od rođenja Mocarta. Brojni festivali okupljaju poznate ličnosti iz celog sveta. Godišnje kroz Mocartovo rodno mesto prođe pola miliona ljudi, pogotovo u vreme letnjih praznika kada u gradu nastaje pravo vanredno stanje.  Kraće usputne pauze radi odmora. Dolazak na polazno odredište u Valjevo u  planiranim satima.

Usluga:  Doručak,

 

FIKSNA CENA ARANŽMANA SA PDV-om PO UČENIKU IZNOSI:  289 evra

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

- Prevoz autobusima visoke turističke klase, koji svojom opremljenošću (klima, frižider, mikrofon, dvd-mp3, WC,i dr.) ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i bezbedan prevoz prema programu putovanja, sve drumarine i takse vezane za autobus u zemlji i inostranstvu.

- Smeštaj  grupe prvo i peto veče u Hotel Residenz  3*  u mestu Pforzheim  http://www.bmhotels.de/hotel-residenz . Smeštaj grupe drugo, treće  četvrto večei u Parizu u
Euro Hotel Paris Creteil Metro 3*  http://www.eurohotel.fr/, ishrana  - doručak na bazi švedskog stola u hotelima,iIshrana hladna večera - sendvič biće poslužen za vreme odmora u toku putovanja . Smeštaj u dvokrevetnim sobama za profesore, a trokrevetninm i četvorokrevetnim sobama za učenike.

- Ulaznica za posetu: Luvr /rezervaciju obezbeđuje Valjevska Gimnazija uz  overeni spisak svih učesnika putovanja/.

- Obilasci prema predviđenom planu i programu uz priču profesionalnog turističkog vodiča.

- Međunarodno zdravstveno osiguranje,

- Usluge lekara pratioca sa priručnom apotekom ,

- Organizacioni troškovi

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: Lični i fakultativni troškovi
FAKULTATIVA uz 50% prijavljenih učesnika putovanja:
(Vožnja Senom 15e, Ajfelov Toranj 10e (jedna varijanta), Diznilend 80e, Dvorac Versaj 30e ) .

 

GRATIS: Na grupu od 60 (šezdeset) plativih učenika odobravamo 5 (pet) gratisa za profesore - vođe ekskurzije.

Uslovi PLAĆANJA: U 8 (osam) polumesečnih rata.

IZJAVA:Izjavljujemo da smo pri sastavljanju ponude poštovali obaveze koje proizilaze i zvažećih propisa o zaštiti na radu, zapošljavanju i uslovim rada, zaštiti životn esredine, kao i da nema zabranu obavljanj adelatnosti koja je na snazi u vreme podnošenja ponude.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Lice odgovorno z rešavanje reklamacija za vreme trajanja putovanja: RadoslavMarić

ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA “NATIONAL TRAVEL”  - VALJEVO

PRAVI PRIJATELJ ZA SVAKI PUT !!!

Hotel Residenz Pforzheim 3*.  http://www.bmhotels.de/hotel-residenz nalazi se u mestu Pforzheim između Karlsruhe i Študgarta, okružen zelenilom na lokaciji koja je idelana kako za turizam tako i za poslovne svrhe.

image014

Euro Hotel Paris Creteil Metro 3*  http://www.eurohotel.fr/se nalazi u u širem centru Pariza i raspolaže sa veoma komfornim sobama i resotranom koji služi tradicionalnu kuhinju u prijatnom ambijentu.

image024

 

 
 
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT