PlanineSrbijaZima

JAVOR – Hotel Javor

Vrsta smeštajne jedinice 6 dana/5 noći sa PP uz 25% popusta po osobi:
Klasik soba 13.950,00 rsd
Komfort soba 15.187,00 rsd
Apartman 17.250,00 rsd
Deca 7-12 godina 7.125,00 rsd
Deca do 7 godina GRATIS
·         Deca do 7 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe (do dvoje dece), dok deca od 7-12 godina plaćaju doplatu za polupansion po noćenju u iznosu od 7.125 rsd.

·         Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera).

·         Besplatna animacija za decu

·         Besplatna školica skijanja

PERIODI BORAVKA: 17. – 29.01.2021. i 16. – 28.02.2021.

Planina JAVOR jedna je od najlekovitijih u Srbiji. Najviši vrh (VASILIN VRH) nalazi se na 1.520 metara nadmorske visine. Poznata je po lekovitosti za razne bolesti – anemije, hroničnih respiratornih oboljenja, bronhitisa, astme, emfizema. Planina JAVOR pogodna je i za podizanje opšteg stanja imuniteta. Ivanjički kraj kome pripada i planina JAVOR je zanimljiv i zbog prirodnih lepota. Raznovrsnost i bogatstvo biljnog i životinjskog sveta je još jedna od karakteristika. Šume obiluju bukvom, smrčom, hrastom, kao i vrbom, topolom, javorom i brezom… Planinu JAVOR i njene staze zdravlja krase divlje borovnice, maline, kupine, jagode…

HOTEL “JAVOR” web: javor-hotel.com nalazi se na obroncima istoimene planine na 1.000 m nadmorske visine. Malo planinsko selo KUŠIĆI u kojima je smešten HOTEL “JAVOR” udaljeno je od najbližeg administrativnog centra IVANJICE 25 km, a od Beograda 240 km. HOTEL “JAVOR” namenjen je prevashodno osobama koje imaju probleme sa hronicnim respiratornim oboljenjima (bronhitisom i astmom) i anemijom, i onima koji preferiraju ekološko okruženje i zdravu ishranu. Objekat je renoviran u 2011.godini. Kapacitet hotela je do 105 osoba. U sklopu hotela nalaze se i restoran Major, igraonica Kacun, teretana, sala za rekreaciju i kongresni centar. Gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi konekcija u sobama i javnim prostorijama. U neposrednoj blizini nalaze se i dva terena za male sportove (rukomet, fudbal, košarka, odbojka). Nedaleko od hotela nalazi se i ski staza sa liftom, dužine 400 metara. Tokom zimske sezone hotel svakodnevno organizuje besplatnu školu skijanja za decu uzrasta do 12 godina.

Najpopularnije

Iz iste kategorije

Izbornik