EkskurzijeJednodnevni izleti

SUBOTICA – ERGELA KELEBIJA – PALIĆKO JEZERO

TERMINI POLAZAKA 05.12.2020. i 19.12.2020.
CENA ARANŽMANA 2.500,00 RSD
Napomene tabele

U cenu aranžmana je uključeno:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • usluge licenciranog turističkog vodiča (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • individualne troškove
 • ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti:

 • ulaznica za Gradsku kuću u Subotici sa vidikovcem – 300 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Sinagogu u Subotici – 250 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za Rajhlovu palatu u Subotici – 100 rsd obavezna prijava uz rezervaciju
 • ulaznica za obilazak ergele lipicanera na Kelebiji, muzej kocija,vožnja fijakerima i probno jahanje – 400 rsd
 • ručak – 600 rsd – obavezna prijava uz rezervaciju

Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Napomena:

ČLAN 79. ZAKONA O TURIZMU ZA JEDNODNEVNE IZLETE  NE OBEZBEĐUJE ZAŠTITU U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.

 • Najkasnije 2 dana pred putovanje proveriti tačno vreme i mesto polaska autobusa
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi odobjektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog zaobilazak…)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora

Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Program putovanja

VALJEVO – SUBOTICA – ERGELA KELEBIJA – PALIĆKO JEZERO – VALJEVO

Polazak autobusa iz VALJEVA sa parkinga Jugopetrol 1 kod Tešnjara u prepodnevnim časovima.  Dnevna vožnja sa usputnom pauzom u pravcu Subotice. Obilazak SUBOTICE uz pratnju vodiča: centar grada, čuvena gradska kuća, Sinagoga,Rajhlova palata – uz fakultativnu doplatu za ulaznice u navedene objekte. Otkrijte bajkovitu arhitekturu i bogatu istoriju Subotice, kroz pešačku turu koja obuhvata najistaknutije građevine u centru grada. Slobodno vreme za odmor. Nastavak putovanja ka KELEBIJI i fakultativno obilazak najveće ergele lipicanera: obilazak muzeja sa starim fijakerima, vožnja fijakerima po parku ergele i u borovoj šumi vile Majur, probni krug jahanja…. Ergela je sagrađena 1993. godine kada su za  matična  grla  nabavljani lipicaneri  sa ergela  bivše  Jugoslavije : iz Lipica, Đakova, Vučjaka, Karađorđeva i  Lipika. Ona danas uzgaja  80 lipicanera i prepoznatljiva je turistička destinacija  za domaće  i za inostrane  goste, savršeni  turistički centar  za  sve ljubitelje  konja. Nastavak puta i fakultativno ručak u SUBOTICI. Slobodno vreme. PALIĆKO JEZERO predstavlja najveće jezero u Srbiji nastalo prirodnim putem. Deo je zaštićenog područja park prirode PALIĆ. Prema legendi, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado pa je zato voda u jezeru slana. U poznatom turističkom izletištu ističu se turističke  atraktinosti:Vodotoranj, Veliki park, Velika terasa, Muzički paviljon,  Spomen česma, ženski štrand, ZOO vrt.  Slobodno vreme za uživanje i odmor na jezeru. Povratak za Valjevo. Dolazak na polazno odredište u planiranim satima.

Subotica
ErgelaKelebija
Palic

Pođite sa nama i budite deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije… prošetajte obalom PALIĆKOG JEZERA, najvećim prirodnim jezerom u Srbiji, posetite čuveni palićki ZOO vrt u prirodnom okruženju, upoznajte istoriju, arhitekturu i srce grada SUBOTICE i zabavite se u vožnji kočijama i jahanju konja u NAJVEČOJ ERGELI LIPICANERA U KELEBIJI. Budite i vi deo bajke koja vas vodi na romantični sever Srbije..

Najpopularnije

Iz iste kategorije

Izbornik