PlanineSrbija

ZLATIBOR – Hotel Zelenkada

Tip smeštaja NOĆENJE SA DORUČKOM

(din dnevno po osobi)

POLUPANSION

(din dnevno po osobi)

PUN PANSION

(din dnevno po osobi)

Jednokrevetna soba 3.800,00 4.300,00 5.000,00
Dvokrevetna soba 3.000,00 3.500,00 4.200,00
Apartman jednokrevetni 4.300,00 4.800,00 5.500,00
Apartman dvokrevetni 3.500,00 4.000,00 4.700,00
Napomene tabele
 • Deca od 0-2 god ako koriste zajednički ležaj – BESPLATNO
 • Deca od 2-7 god ako koriste zajednički ležaj imaju popust 50%
 • Deca od 7-12 god imaju popust 30%
 • Treća odrasla osoba ima popust 30% u 1/2 sobi sa pomoćnim ležajem
 • Roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu deteta ili drugi validan dokument na recepciji
 • Osiguranje nije uključeno u cenu i iznosi 10,00din
 • Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 120,00din po osobi po danu. Deca od 7-15 god plaćaju boravišnu taksu 60,00din.
 • Vreme korišćenja dnevnog odmora je od 10-18 časova i naplaćuje se 1.700,00din po osobi
 • Doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju. U suprotnom gost bira pansionski obrok na bazi ankete
 • Cene za grupe se posebno ugovaraju
 • Krevetac za bebe je dostupan na zahtev
 • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni (boravak kućnih ljubimaca u hotelu nije dozvoljen, boravak kućnih ljubimaca u hotelu strogo je zabranjen)
Program putovanja

Prvi dan:
Dolazak u hotel. Smeštaj posle 15h. Usluge prema programu. Noćenje.

Drugi pa sve do poslednjeg dana: 
Boravak u hotelu na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenja.

Poslednji dan:
Napuštanje soba najkasnije do 09h. Kraj usluga.

ZLATIBOR je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. ZLATIBOR se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Leta su topla, zime blage, a snega ima od oktobra do maja. Tu se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju lečenje plućnih i srčanih oboljenja, a posebno bolesti štitaste žlezde i malokrvnosti. Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja. Iskreno se nadamo da ćete naći vremena da otkrijete Vaš ZLATIBOR.

HOTEL “ZELENKADA” web hotelzelenkada-zlatibor.com  je jedan od prvih izgrađenih hotela na ZLATIBORU. Prepoznatljiv je po svom neobičnom izgledu, kao i po ljubaznom osoblju. Hotel je idealan za prenoćište porodica, individualnih gostiju, gostiju u prolazu, grupa ali i dece na rekreativnim nastavama kao i ekskurzijama. Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od turističkog centra Zlatibor. Prirodno okruženje, staze zdravlja, blaga klima i preko 250 sunčanih dana u godini, idealni su uslovi za razne vidove sportsko-rekreativne aktivnosti i oporavka. Gostima je zagarantovan miran boravak sa veoma lepim pogledom sa jedne strane na prostrane livade i šumu, dok je sa druge strane prelep pogled na centar planine. Hotel je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

Najpopularnije

Iz iste kategorije

Izbornik